За магазина

Lyubo 13 Simeonov

Любомир Симеонов е едно от най-впечатляващите и актуални лица, познати в родната му столица. Израснал в сурови условия и отдаденост към спорта, Любо тренира активно гребане, но след спечелване на републикански златен медал в гимназията, се контузва и прекратява със спорта.

През 2011-та той се завръща впечатляващо в професиналния ММА спорт и прави светкавична кариера в супер тежка категория. За кратък период се изправя пред световни звезди и печели респектиращата наград на Maxfight - „Любимец на публиката“.

Luda Concept Store

Luda Concept Store е концептоален мулти бранд магазин, отворил врати през 2016 година, 11 октомври, 9 часа, 23 минути и 13 секунди.

Създаден със стил за хора с такъв, магазина предлага, голямо разнообразие на убокс едни от най-предпочитаните марки на пазара, сред тях: Rick Owens, 11 BY BORIS BIDJAN SABERI, STONE ISLAND, THOM KROM и други. Mожете да намерите и всякакви аксесoари, очила и парфюми: EYEVAN, LIQUIDES IMAGINAIRES.

LUDA CONCEPT не спира да расте, в постоянни преговори с най-търсените брандове и внос на всяка нова колекция. С нашият внимателно подбран екип ценим всеки клиент и мисията ни е да остане доволен и да се чувства специален, какъвто е.