LUDA

За бранда

Брандът стартира първия си тишърт, през 2015 г. По това време, Любо е събрал достатъчно популярност и всяка негова крачка е следвана от хиляди хора. Голяма част от тях се превръщат в семейство. Всяко такова притежава фамилия, от там се формира и движението - Team Luda.

Така се ражда идеята за бранд, който да олицетворява това семейство. Luda е повече от бранд, това е начин на живот.

Бунтарството е силата, която движи марката. Тя не следва тенденции, а ги създава. Това я прави уникална, различна и единствена на пазара, което бързо привлича вниманието на всеки, който крие бунтара в себе си.

Luda синдром - така наричаме усещането, когато се докоснеш до текстила, напоен с лудостта, която предваме с всеки бод на шевната машина.

Качество и производство

Всеки един продукт се разработва и шие в собствен цех, за да можем да контролираме качеството от кройка до шев. Използва се качествен текстил, без компромиси.

Всеки печат е направен на сито и гарантира издръжливост дори след 1 300 000 изпирания. Бродерии, направени от най-добрите специалисти с внимание към детайла.

Детайли

Подхождаме с изключително внимание към детайлите. Именно те открояват професионализма и доминацията ни на пазара. Вярваме, че всяко дребно нещо, което изпипваме успява да ни тласка нагоре и прави уникални и разпознаваеми без аналог.